Jag går på baby-sim

Jag provar babysim i den stora bassängen

Jag provar babysim i den stora bassängen

Jag har börjat på babysim! Mamma och pappa tar med mig till en stor bassäng där jag får lära mig att umgås med vattnet på ett roligt sätt. Det är varmt och skönt i vattnet och jag vill aldrig gå upp förrän jag måste. Mamma eller pappa håller mig antingen under bröstet så att jag flyter på magen (det gillar jag bäst) eller under huvudet och stjärten så att jag flyter på rygg (det tycker jag är lite otäckt). Jag skall få gå tio gånger, och det skall bli jättekul. Men det blir inte förrän på nästa kurs som jag får lära mig att simma under vattnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>