Nu har jag kommit på hur man vänder sig!

IMGP2739

Ja! Där satt den!
Idag kom jag på hur man vänder sig från rygg till mage. Jag har kämpat länge med att få till det, och ikväll satt det!
Att vända mig från mage till rygg är mycket enklare. Det kom jag på hur man gör redan för en vecka sen.

För övrigt har jag varit på BVC igen. Den här gången vägde jag 6,5 kg och var 61,5 cm lång.
Jag fick två sprutor också. En i varje ben. Det gjorde ont! Aj! Dessutom ömmade det en dag efteråt, så jag gnällde en hel del på mamma och pappa som lät sköterskan sticka mig så där! Turligt nog fick jag ingen feber, vilket annars är en vanlig biverkning säger mamma.

Mamma säger också att jag måste ha ett hemligt kontrakt med Libero, eftersom jag gör av med så många blöjor per dag.
Men det är inte sant, det lovar jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *