Jag smakar på gröt

Jag har fått börja att smaka på havregröt, och faktiskt tycker jag att det inte verkar så dumt! Hittills är det bara ca två matskedar jag får, men de slinker ner utan större problem. Jag sväljer det mesta, men en del kommer förstås utanför. Jag är ju nybörjare på det här. Om ytterligare någon månad eller två skall jag få smaka på fler saker, säger mamma. Det kommer en bild på det här snart, men just nu har inte pappa tid att lägga upp den.

Jag var med mamma och moster Åsa på stan idag. Det var en härligt solig dag och vi var först på IKEA, sedan nere på stan där vi träffade pappa för att äta lunch på restaurant Ming Palace. Jag var lika solig i humöret som solen var på himlen kan man säga. Inte ville jag sova när det fanns så mycket att titta på! Mamma köpte bl a två nya pyamasar åt mig på nyöppnade Kapp-Ahl i Gyllenhuset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *