Massor har hänt!

Nu har pappa varit dålig på att uppdatera min blogg igen! Skäms på dig pappa! För det har hänt en massa sen sist. Låt mig berätta:
Gröten som jag provade fungerade inte för min mage. Vid närmare efterforskning (mamma läste på etiketten) visade det sig att den innehöll skummjölkspulver, och det verkar som om jag inte tål ko-mjölk alls. Därför returnerade jag allt jag ätit och det med moms. Synd på så god gröt kan man säga, men mamma har hittat en annan, ännu godare gröt som är gjord på ris och banan och som inte innehåller någon komjölk alls. Den verkar stanna kvar i magen!

En gång när mamma la mig i baby-gymmet här i veckan och gick och gjorde något annat, hittade hon mig utanför baby-gymmet när hon kom tillbaks. Jag var under köksbordet! Jag har nämligen kommit på hur man kryper. Nåja, i alla fall hur jag tar mig baklänges. Enligt mormor så gjorde mamma så också (kröp baklänges alltså). När mormor är på tal, så fick jag en sån där gunga som man hänger i dörröppningen av henne och morfar när vi var i Degerfors i midsommar. Den har jag provat nu, och jag tycker att det verkar kul. Än så länge kan jag bara stå i den, men det dröjer nog inte länge innan jag kommer på hur man gör för att hoppa och gunga i den också. Förresten var vi hos mormor och morfar igår och idag också och jag fick ännu fler presenter. Vad snälla de är mot mig! Skönast hittills är tossorna som jag kan ha på fötterna när det är kallt. De är rosa och fina. När vi hade varit i Degerfors åkte vi vidare till Kristinehamn för att vara med när Alice Pontén döptes. Jag hade lite svårt att hålla tyst (som vanligt) i kyrkan, men prästen hade inget emot det. Jesus säger ju ”låt barnen komma till mig” och det måste ju vara jag också, eller hur?

En annan sak som har hänt, är att jag har börjat få mina första tänder. Den i nederkäken tittar redan fram, och den i överkäken kan man bara ana än så länge. Mamma är inte överförtjust för hon påstår att jag biter henne när jag ammar. Hurdå biter? Jag gör väl bara som vanligt? Hursomhelst är det mammas problem att lösa. Jag är bebis och kan inte sånt!

Mamma och jag var på baby-rytmik i fredags. Vi fick sjunga och läsa ramsor och dansa. Jag tyckte att det var jättekul! Mer sånt! Imorgon skall jag på baby-sim tillsammans med både mamma och pappa. Hoppas det blir kul också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *