Tjejmilen

IMG_0076Så har man varit supporter då. Till mamma och Bella (var det tänkt). För länge sedan så kom nämligen Bella till mamma och frågade om inte mamma kunde hjälpa till och ”fylla ut laget i tjejmilen” som Bellas klass på Gildaskolan skulle ställa upp i. Och visst kunde mamma det. Så i söndags var det dags och vi hade alla åkt upp till Stockholm. I Stockholm är det svårt att hitta bra parkeringsplatser, och hittar man någon så är den dyr. Ännu svårare är det om man har en husbil, så vi ställde den i Skärholmens centrum istället och tog tunnelbanan därifrån. Pappa hade gjort en speciell T-shirt åt mig där det står ”Heja mamma (mammas startnummer)! Heja Bella (Bellas startnummer)!”. Under texten finns en bild på mig och Bella. Tyvärr bar det sig inte bättre än att Bella blev förkyld och bestämde sig för att inte starta, men mammas hälsa var det inget fel på, så hon sprang. Ca 25 000 tjejer i alla åldrar var med och sprang. Mamma klockade in på 1 timme och 5 minuter ungefär vilket var mycket bra med tanke på att det inte var länge sedan hon födde mig, och med tanke på den trängsel som var på banan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *