Mammas kusiner på besök

IMGP2213
Idag kom två av mammas kusiner på besök. De heter Therése och Agnes. Båda ville hålla om mig och titta på mig. De tyckte jag var jätte-söt. Mamma hade fått be personalen om tillstånd för att kusinerna skulle få komma till mig på sjukhuset, eftersom det normalt bara är syskon som får komma. Men både Therése och Agnes bor långt ifrån Linköping, och skulle åka tillbaks till där de bor snart, så detta var enda chansen att få se mig innan de åkte. Nästa gång vi får ses igen blir i sommar. Kusinerna hade med sig en söt liten kanin att gosa med.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>