Idag fick jag komma hem!

IMGP2263

Idag var det dags att åka hem från sjukhuset, för både jag och mamma mår bra. Visserligen är mamma fortfarande ganska svag efter att ha förlorat mycket blod, men hon känner sig tillräckligt bra för att kunna ta hand om mig, åtminstone med pappas hjälp. Först vägdes jag igen och jag hade bara gått ner 100g jämfört med när jag föddes. Inte illa! Så klipptes mitt och mammas band, så att vi blev ”civila”. Pappa bar mig i baby-skyddet till bilen och strax var vi hemma i Lambohov. Skönt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>