Jag börjar bli mer aktiv

IMGP2356

De senaste dagarna har jag börjat bli mer aktiv. Jag är mer ”med” och intresserad av vad som sker runt omkring mig. T ex blir jag tyst och andaktsfull när jag hör fågelsång. Jag kan också röra på huvudet själv nu så att jag kan vända det åt det håll jag vill. Samtidigt verkar min mage busa med mig mer än förut. När den gör det gråter jag hejdlöst, men det brukar gå över efter några minuter. En natt fick mamma vara uppe med mig flera timmar för att min mage busade. Mamma och pappa tror att det kanske beror på att jag inte tål ko-mjölk i mammas mjölk. Därför har mamma slutat upp att dricka och äta saker som innehåller komjölk. Ta i trä, men det verkar som om det fungerar. Tyvärr fick jag inte träffa min storasyster i helgen, eftersom hon var förkyld. Vi får ses nästa helg istället.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>