Valborg och 1:a maj

På Valborg tog mamma med mig till Borggården för att lyssna på när Lihkören och pappa sjöng in våren. Det var fint tycker jag. Jag tycker mycket om musik och blir lugn av det. Sedan fick jag följa med mamma och pappa till Landshövdingens trädgård där mamma och pappa fick ost och kex och lite bubbel. Detta var för övrigt Landshövingen Björn Ericssons sista framträdande på Valborg. Nästa år lär vi ha en ny landshövding här i Östergötland.

På 1:a maj brukar mamma vara med sin orkester Linköping Symphonic Band (LSB) och spela på Kryddbotorget i Gamla Linköping. Det kunde hon av naturliga skäl inte i år, men vi åkte i alla fall dit så att vi alla tre kunde lyssna. Vi träffade delar av familjen Hållén där. Yngsta kusinen till mamma som heter Fredrika är med i en stråk-orkester som heter ”Uppstråket”. De spelade efter LSB. Sedan åt vi glass i glasspaviljongen tillsammans med Göran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *