Jag har hunnit fylla 1 månad, och…

IMG_0110

och det har hänt jättemycket, och händer mycket varje vecka. Jag har förstått att det finns många som läser på mina sidor här på webben, så jag skall försöka tala med min pappa så att han uppdaterar sidorna oftare än det har blivit på sistone. Problemet är bara att jag inte kan prata ännu. Men jag försöker verkligen! En sak som jag har lärt mig är att le med hela ansiktet när mamma eller pappa ler mot mig! Det tycker jag är roligt. Jag är också jätteduktig på att fixera saker med blicken nu, och kan titta länge på samma sak. Jag är också väldigt stadig i nacken. Jag tycker om att upptäcka saker, och blir ibland sur när mamma eller pappa vill att jag skall sova. Förresten så kunde jag somna själv en gång i förrgår på sängen i gästrummet. Helst vill jag bli buren i Babybjörn-selen, eller i sjalen, för då får jag vara nära mamma eller pappa, och det tycker jag bäst om. Jag tycker inte så mycket om att åka i vagnen, för då är mamma och pappa så långt bort tycker jag.

Jag har blivit ännu tyngre förresten. Igår när mamma var på BVC med mig vägde jag nästan 4 1/2 kg! Inte illa för en fem-veckors bebis som vägde 3,3 kg när jag föddes, eller vad tycker du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *