Tiden rusar iväg – jag har fyllt två

Så här såg jag ut på Valborgsmässoafton

Tiden rusar iväg, och pappa hinner inte med. Åtminstone inte att uppdatera min blogg, vilket är synd, för det händer ju så mycket hela tiden! Jag har t ex varit på vintersemester i Sälen, fyllt två år, tittat på Valborgsmässobål och en massa annat. Dessutom blir jag bara smartare och smartare hela tiden. Ta till exempel det här med pusslandet. Jag lägger utan problem pussel som andra barn i 3-4 års åldern har problem med. Jag pratar som en riktig pratkvarn och använder treordsmeningar. Och jag har mycket egen vilja, men brukar kunna kompromissa med både mamma och pappa.

Hursomhelst ville inte pappa låta den här fina bilden vara opublicerad, den ger i alla fall en liten känsla för hur jag ser ut just nu. Den är tagen på Valborgsmässoafton när jag var med mamma och pappa och tittade på den stora brasan. Själv tyckte jag dock det var roligare att plocka med gruset…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *