Föräldragrupp mm

IMG_0149

Igår var jag med mamma och pappa på s k föräldragrupp. Det visade sig att det fanns inte mindre än 14 bebisar i ungefär samma ålder som jag här i Lambohov med omnejd just nu. Något av ett nytt rekord sa man. Vi fick reda på vad man ordnar inom ramen för den öppna förskolan. För oss minstingar finns ett baby-café på måndag-förmiddagarna där föräldrarna (mest mammorna just nu) kan ta med sina bebisar, prata med andra mammor, fika och umgås (t ex genom babysång) med sina barn. Man ordnar också specifika träffar för att lära ut baby-massage. Det skall vi gå på nästa vecka. Det skall bli kul tycker jag.

Efter vi hade varit där tog vi en långpromenad bort till Ryd där mamma och pappa åt mat på Snoddas. Bilden är tagen på vägen dit.

För övrigt kan nämnas att jag verkar vara på gång med att försöka lära mig att prata, eller åtminstone jollra, för det kommer nya ljud ur mig nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *