Lilla snigel akta dig!

Jag har börjat öva på ord. Roligast att sjunga just nu tycker jag att ”akta dig” är. Det gick jag och övade på hela kvällen igår! Det känns som om jag står inför ett genombrott så att mamma och pappa snart förstår allt jag vill utan att jag skall behöva bli ledsen och skrika för att få dem att förstå.

Jag har förresten varit på min faster Bittens 60-årsfirande i Vårgårda. Där är bilden tagen. Det fanns massor av gott att äta där. Och i måndags så var mormor och morfar på besök här i Linköping. Då var vi på promenad i skogen och åt medhavd äppelpaj. Jag fick en rolig ritbräda av mormor och morfar. Och mormor läste massor med böcker för mig. Det gillar jag!

Bella och Adde var bortresta en lång stund. De var i något som kallas Dubai, säger pappa. Men de kom tillbaks så jag fick träffa dem igår. Det var jätteroligt! Jag fick en fin tröja med en kamel på och en rolig text på baksidan av dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *