Har börjat på dagis

Vi tittar efter bär i buskarna

Nu har jag varit två hela veckor på dagis och jag tycker det är jättekul! Där finns massor med leksaker, en stor sandlåda, uteleksaker och annat kul. Och fröknarna är jättemysiga, alla fyra. Å så har jag fått många nya kompisar att leka med (jag har varit tvungen att ”sudda lite” i deras ansikten så att det inte skall gå att känna igen dem). Jag är på dagis tisdag, onsdag och torsdag varje vecka. Måndagar är jag hemma med mamma och fredagar är jag hemma med pappa. Inskolningen gick jättebra, säger fröken Inger så det var inga problem att börja ”på riktigt” för två veckor sedan. I torsdags var jag dock tvungen att gå hem tidigare, då jag kände mig hängig och hade feber (sa fröknarna, men mamma sa att jag inte hade feber, i alla fall inte när jag kom hem). Nu är jag rejält förkyld och det är jobbigt. Ingen aptit har jag heller. Hoppas att jag blir frisk snart! Imorgon börjar baby-simmet igen. Vi får se hur jag känner mig imorgon. Om jag orkar gå eller inte. Orkar jag kommer det att vara jättekul, det vet jag sen tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *