Första jollret och jobbiga kvällar

IMG_0151

Jag är på gång med mitt första joller! Det är tydligt att jag experimenterar med hur jag kan få fram andra ljud än skrik. Det tar naturligtvis på krafterna att utvecklas så här snabbt, och därför är jag ofta kinkig på kvällarna och gråter en hel del. Men mamma och pappa är ändå väldigt tacksamma för att det inte är mer – jag har ju inte kolik till exempel – och att nätterna för det mesta är lugna. Och det går att bli av med kinket om jag får sitta nära, nära i sjalen.

Idag fyller jag sju veckor och jag har sovit en lång stund i vagnen medans mamma och pappa gick ”stora Lambohovsvarvet”. Och så är det mors dag, och pappa såg till att köpa mamma en ny digitalkamera. Själv är jag ju för liten ännu, men hade jag varit större är det precis det jag hade köpt till mamma.

Igår var Eva, Andreas, Isak och Peter här och åt middag hos oss. Både Eva och Andreas ville bära mig och det fick de.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *