En sommar full av bad

Plask

Sommar full av bad

I sommar har jag varit med mamma och pappa i husbilen. Först var vi i Örebro för att hälsa på Martin innan han flyttade till Skövde. Sedan åkte vi neråt Halland och Skåne och stannade till i Halmstad, Mellbystrand och Höganäs innan vi nådde Ystad där båten tog oss till Bornholm. Bornholm var jättemysigt! Det tyckte både jag, mamma och pappa. Sanden på Dueodde var jätteskön och vattnet var lagom varmt att bada och leka i. Jag hade med mig en massa badleksaker som jag provade hur de flöt i havet. Det var kul. Efter en vecka på Bornholm åkte vi tillbaks till Skåne, och vidare till Ullared i Halland där vi shoppade en hel dag. Jag somnade efter halva. Sen for vi till farbror och faster i Falkenberg, och sedan vidare till Mikael och Elisabeths sommarstuga i Kungsbacka (Hanhals) för att avsluta med en tripp till Orust där Peter och Anna har sin sommarstuga. Alltihop var väldigt mysigt. När vi kom hem så kom min andra faster – Bitten – och farbror Albert och hälsade på oss.

Vilken semester! Och vilket härligt väder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *