Babymassage

DSC00329

Idag tog mamma med mig till ”den öppna förskolan” där hon fick lära sig hur man masserar mig. Det skulle ha varit 3 mammor och bebisar där, men av olika anledningar hade det blivit så att det bara var min mamma och jag där, så vi fick fröken alldeles för oss själv. Jag tyckte att det var jätteskönt med babymassangen den första kvarten då jag låg och tittade på mamma med stora ögon. Sen blev jag trött och började gråta. Då tog mamma upp mig i knät istället. Jag tänkte inte på att jag var naken, så jag råkade kissa i mammas knä. 🙁
På kvällen åkte vi och hämtade pappa på resecentrum (han hade varit i Stockholm) och åkte sen för att mamma och pappa ville äta på kebab-baren. Bilden är tagen där. Jag har varit väldigt lugn och fin hela kvällen ända tills nu när det var dags att äta igen, då jag fick ont i magen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *