Mycket har hänt på en vecka

Jag gungar

Jag gungar

Den gångna veckan har varit en av de mest händelsefulla hittills tror jag. Det började med att min bror Alex och hans flickvän Frida var här förra helgen tillsammans med Bella och Adde. Och eftersom jag är något av en drama-queen, så passade jag på att ta mina första steg då! I veckan har jag byggt på detta och tar nu steg utan att någon lockar på mig. Sedan har jag börjat använda tungan en hel del när jag ”pratar”, vilket gör att jag får fram helt nya ljud! Kul! Jag har också fått gunga och leka i sandlådan. Det är kul, tycker jag. Adde filmade mig första gången jag gungade. Jag hoppas att pappa kan få filmen av honom och lägga upp här på hemsidan. Tills vidare får ni hålla tillgodo med ett kort som pappa tog när han gungade mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *