Nya ord, börjar lära mig gå

Amelie utforskar lådan med plastslevar

Amelie utforskar lådan med plastslevar

Hej igen!

Det var ett tag sen sist, men nu är jag här igen och vill gärna berätta om mina senaste framsteg! Nu kan jag inte bara säga ”pappa” (vilket jag har kunnat sen nyår ungefär) utan även ”mamma”! Gissa om mamma är glad för det? Jag lärde mig ju att ställa mig upp själv när vi var i fjällen. Och jag övar dagarna i ända på detta. Nu har jag kommit så långt att jag kan stå upp om jag bara håller mig med en enda hand. Och inte nog med det: Jag har börjat komma på vad det innebär att gå. Om t ex mamma låter ”lära-gå-vagnen” flytta sig en liten bit, så hänger jag med. Det känns som om det inte är så långt borta innan jag kan gå ”på riktigt” som de stora barnen som jag t ex träffar på öppna förskolan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *