På besök hos mormor och morfar

Utanför sjöstugan i Duvedalen, Degerfors

Efter att vi varit i Sälenfjällen åkte vi inte direkt hem, utan stannade till några dagar hos mormor och morfar i Duvedalen i Degerfors. Vi fick bo i deras sjöstuga, som ligger jättefint intill sjön Möckeln som nu är frusen. Sjöstugan värms upp bara med en vedeldad spis, så det gick åt mycket ved för att hålla kylan ute, som gick ända ner till -25 grader.

Förutom mormor och morfar fick jag också träffa deras hund Tola igen, och morbror Erik, och hans sambo Annelie och hennes två barn Emelie och Andreas.

Jag fick en jättefin bok (bl a) av mormor och morfar i julklapp som innehöll olika bilder på mig själv, t ex första gången jag badade, en där jag sover osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *