Nyår i fjällen

Så här skönt hade jag det i min fjäll-pulkaJag har varit med mamma och pappa på semester i fjällen! Närmare bestämt i Sälenfjällen, på en plats som kallas Stöten. Vi var där i en vecka över nyår och bodde i en liten stuga. Vi hälsade på familjen Meunier flera gånger och firade nyårsafton tillsammans med dem. Pappan i den familjen heter Andreas och är läkare. Han jobbar varannan dag och tar hand om patienter som t ex trillar i backen eller skär sig i restaurantköket. Jag fick prova på att åka i fjäll-pulka efter mamma, när hon åkte längdskidor. Det var roligt! Men framför allt var det skönt att vara nerstoppad mellan två fårskinn och en åkpåse. Så skönt att jag sov för det mesta. Jag fick också åka på mammas rygg, i en bär-mes som vi lånat av min ”bonus-morfar” Janne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *