Midsommar i Degerfors

IMG_0253

Midsommar firade jag med mamma, pappa, mormor, morfar, morbror Erik och moster Annelie i Degerfors. Jag fick även träffa deras hund – Thola. Vi tog oss dit i husbilen, och detta var första gången för mig som jag åkte i den. Mamma satt bak med mig medan pappa körde. Det gick jättebra att sova senare på kvällen mellan mamma och pappa i alkoven. Mysigt!
När vi kom fram till Degerfors åkte vi först till hembygdsgården där ett folkdanslag (med mormor och morfar) reste midsommarstången och sedan dansade olika folkdanser till ackompanjemang av en flöjt och en klarinett. Som vanligt var jag mest intresserad av att få mat av mamma och att sova, men mamma och pappa tyckte att det var fint och kul. Sedan åkte vi hem till mormor och morfar där vi åt och drack både i huset och i sjöstugan. Sjöstugan var jättefin, och det var roligt att träffa mormor och morfar. På midsommardagen gick vi till hembygdsgården och tog en fika. Mamma och mormor kollade på alla fina växter i trädgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *