Nej, nej, nej, nej

6 mån läkarundersökning

Igår var det dags för läkarundersökning och vaccination igen. Denna gång gick det bättre med sprutorna. Jag grät bara en liten stund, och har inte varit speciellt gnällig på kvällen eller natten heller. Självklart fick jag ”Godkänt” av doktorn som inte hittade några fel på mig (så när som på mitt lilla navelbråck som nog går bort med tiden).

Jag fick mäta och väga mig också. Jag vägde 7,8 kg och var 66,5 cm lång, vilket gör att jag ligger i mittfåran storleksmässigt. Mitt huvud är dock lite större än genomsnittet (vilket säkert behövs eftersom jag vill lära mig så mycket så snabbt). Ett bevis på att jag ligger långt fram utvecklingsmässigt är att jag nu kan säga ”nej, nej, nej, nej..”. BVC-sköterskan har aldrig tidigare hört någon 6 månaders bebis som kan säga det! (Jag har ännu inte lärt mig säga ”ja” eller ”jo” trots mammas och pappas idoga försök att få litet balans på orden, men jag tränar i dag på konsonanterna ”v” och ”b” och vokalen ”o”, vilket går rätt bra).

Nu behöver jag inte träffa doktorn mer på ett halvår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *