Inte längre bebis! Nu är jag en 1-åring!

Härligt med egen födelsedagstårta i fjällen

Förr-förra veckan var vi i Sälen-fjällen och åkte skidor. Jag åkte som vanligt i en pulka som mamma drog. Det var både roligt och skönt. Vi bodde i ett fint hus som mamma och pappa hyrt av en av mammas kompisar. Det låg i Gubbmyren, nära Lindvallen. Jag passade på att fylla 1 år då och firades med en egen tårta och presenter. Tårtan hade ett ljus som såg ut som siffran 1. Den var jätte-god och jag fick äta alldeles själv med sked och allt. Innan dess hade jag faktiskt blivit firad en gång tidigare – när vi var hos mormor och morfar i Degerfors. Även där fick jag en god tårta. Men inte nog med det: Jag blev firad en tredje gång när vi kom hem också – så att Bella och Adde också skulle kunna gratta mig ordentligt. Då var vi hemma hos dem, eftersom det var så stökigt hemma efter fönsterbytet.

Jag har just fått prova på min lära-gå-vagn på gräsmattan utanför huset hemma. Där kan jag gå långa sträckor innan mamma eller pappa måste vända på vagnen. Nu dröjer det nog inte länge förrän jag kan gå alldeles själv.

Pappa har lovat att strax lägga upp några nya video-snuttar på mig förresten. Kolla in de närmaste dagarna. Bl a finns det en där jag äter tårta och en annan där jag går med gå-vagnen.