Har fyllt 11 månader och kan nästan stå själv

Sångfröken och jag

Sångfröken och jag

Jag fyllde 11 månader förra veckan, och det firade jag med att stå själv utan stöd i ca 2 sekunder. Idag lyckades jag nog stå 3 sekunder innan jag upptäckte det och tog det säkra före det osäkra och satte mig ner. Jag gillar mycket att gå med min ”lära-gå-vagn” för övrigt. Pappa brukar ta mig till inte mindre än 4 sångstunder varje vecka: Först är vi i Lambohovskyrkan på måndag, sedan i Baptistkyrkan på onsdag (bilden är därifrån), sedan i öppna förskolan i Lambohov på torsdag och så avslutar vi på fredagarna med pappa-café på öppna förskolan i Ekholmen. Det är kul att träffa andra bebisar och barn, och att leka med andra leksaker än mina egna, tycker jag. Men jag tycker INTE om att jag måste ha på mig utekläder varje gång vi skall någonstans. Jag brukar därför protestera varje gång pappa tar på mig kläderna.

En vanlig dag börjar nu klockan 7.20 på morgonen ungefär och slutar kring 20.30 på kvällen. Jag avslutar alltid dagen med att dricka välling gjord på Solhavre och Sinlac (eftersom jag inte tål komjölksprotein).

Förresten var vi i Norrköping igår. Pappa och jag var där för att köpa mig en alldeles egen fjällpulka! Förhoppningsvis kan jag prova den i spåret nu till helgen.