Planering av dop

IMG_0402

Mamma och pappa håller som bäst på att planera för mitt dop. Det blir samma präst som skall döpa mig som vigde mamma och pappa (han heter Mikael). Jag var med mamma och pappa i både Skeda och Slaka kyrkor för att se vilken jag gillade bäst. Jag gillade Slaka bäst, så den får det bli (dvs jag skrek minst när jag var där). Nu håller mamma och pappa på och försöker göra inbjudningskort, men det är tydligen jättesvårt. Trots att jag gör mitt bästa för att ge dem mycket tid tillsammans har de ännu inte hittat något de båda tycker är bra.

För övrigt är jag jättestark nu och vill gärna spänna musklerna så ofta det går. Jag kan sitta korta stunder med lite hjälp, vidare håller jag på att försöka lära mig att krypa. Det går sådär, kan man väl säga. Får inte till det med armar och ben ännu.

Vi var hos mammas kusiner och morbror och moster i deras sommarstuga i Bestorp igår. Alla åt en god middag och hade trevligt. Pappa fick byta blöja på mig flera gånger ute på gräsmattan. Tyvärr var det nog något konstigt med tvättlapparna (Huggies) eftersom min stjärt blev alldeles röd och gjorde ont efteråt. Idag fick jag därför ligga ”nakenfis” på filten på gräsmattan i trädgården hemma för att lufta mig. Nu är allt bra igen.